Met vele checklists, die helpen niets over het hoofd te zien. Checklists verdeeld in handige categorieën Wonen, Werken, Gezin, Vakantie en Gezondheid


De ChecklistPagina is de website waar je veel checklists kunt vinden, die je dagelijks helpen 'niets over het hoofd te zien'. Verdeeld in heldere categorieën, worden je de essenties van veel onderwerpen op heldere wijze gepresenteerd.

De ChecklistPagina bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is sinds het begin al meer dan 3 miljoen keer geraadpleegd! Het aantal opgevraagde checklisten bedraagt soms meer dan 1500 per dag. Nog steeds vinden mensen de weg naar onze site en blijven terug komen, het bewijs dat onze site in een dagelijkse behoefte voorziet!

Wil je zelf een nieuwe checklist aanleveren of heb je een opmerking over of suggestie voor een checklist, aarzel niet en stuur een e-mail naar info@checklistpagina.nl.

Wil je adverteren middels een eigen banner op de ChecklistPagina met de mogelijkheid door te linken naar je eigen site? Stuur dan een e-mail naar adverteren@checklistpagina.nl. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Ondanks het feit dat onze site bij een opfrissing de potentie in zich heeft meer advertentie inkomsten te kunnen genereren, zien wij momenteel weinig kans hier tijd voor vrij te maken.
Maar geloof jij ook in de kracht van checklisten in de dagelijkse praktijk en heb jij hiertoe wel de mogelijkheid, neem dan contact met ons op. Wij doen je dan een aantrekkelijk aanbod!

Disclaimer:
Deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Desondanks kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend. Verder sluit de ChecklistPagina iedere aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.