Met vele checklists, die helpen niets over het hoofd te zien. Checklists verdeeld in handige categorieën Wonen, Werken, Gezin, Vakantie en Gezondheid


De ChecklistPagina is de website waar je veel checklists kunt vinden, die je dagelijks helpen 'niets over het hoofd te zien'. Verdeeld in heldere categorieën, worden je de essenties van veel onderwerpen op snel en helder gepresenteerd (en inmiddels weer zonder hinderlijke ads).

De ChecklistPagina bestaat inmiddels meer dan 19 jaar en is sinds het begin al meer dan 8 miljoen keer geraadpleegd. Nog steeds vinden mensen de weg naar onze site en blijven terug komen, het bewijs dat onze site in een dagelijkse behoefte voorziet. Het succes blijkt ook uit dat sommige checklists zijn gekopieerd naar andere sites, echter voor de klassieke ervaring moet je toch echt de checklistpagina hebben.

Wil je zelf een nieuwe checklist aanleveren of heb je een opmerking over of suggestie voor een checklist, aarzel niet en stuur een e-mail naar info@phdsoftware.nl.

Disclaimer
Deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Desondanks kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend. Verder sluit de ChecklistPagina iedere aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.